Home Fun OMG: Warner Bros. heeft plannen voor een ‘Harry Potter’-serie

OMG: Warner Bros. heeft plannen voor een ‘Harry Potter’-serie

De serie zou exclusief te zien zijn op het streamingplatform van Warner Bros dat momenteel nog in ontwikkeling is.

Harry Potter
© Warner Bros.

In 2011 kwam de laatste film, ‘Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2’, uit. Toch heeft de magische wereld van J.K. Rowling na al die jaren nog steeds een plekje in ons hart. ‘Fantastic Beasts’ maakt het gemis een beetje goed, maar het ziet ernaar uit dat in de toekomst weer meer van onze favoriete tovenaar zullen horen. Zo zou Warner Bros. namelijk plannen hebben voor een tv-serie.

Warner Bros. werkt momenteel aan een eigen streamingplatform zoals Netflix. Een concrete lanceringsdatum is er nog niet voor het platform, maar vermoedelijk zou deze in 2020gelanceerd worden. Ook wat er precies te zien zal zijn, is nog niet geweten, maar volgens geruchten werken ze aan een serie rond ‘Harry Potter’. Net zoals ‘Fantastic Beasts’ zou het gaan om een prequel en zou het verhaal zich voornamelijk afspelen in Zweinstein en bepaalde delen van Europa.

Nieuwe personages

In de serie zouden allemaal nieuwe personages (en dus ook nieuwe acteurs) te zien zijn. Wel speelt de tv-serie zich af in hetzelfde universum als dat van onze goede vriend Harry. Voorlopig is het nog te vroeg om te beginnen juichen, want het idee kan nog altijd afschoten worden. Al lijkt ons dat redelijk onwaarschijnlijk als je kijkt naar hoe succesvol deze magische reeks al geweest is.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.