Home Fun WHAT’S IN MY BAG: de favoriete spullen van redactrice Ysaline

WHAT’S IN MY BAG: de favoriete spullen van redactrice Ysaline

Jongens vragen zich vaak af wat wij, meisjes, toch allemaal in die enorme handtassen stoppen. Maar niet alleen de boys zijn zo nieuwsgierig! Daarom besloten wij dat het tijd is om eens te showen welke spulletjes de Fashionista-redactrices elke dag met zich meezeulen.

Er zijn enkele dingen die elk meisje sowieso al-tijd in haar handtas heeft. De ene girl heeft meer spullen bij dan de andere en iedereen heeft zijn persoonlijke favs! De Fashionista-redactrices tonen jullie met plezier wat zij in hun favoriete tas hebben zitten.

Redactrice Ysaline houdt van alles wat de kleur roze, zilver of wit heeft en dat is duidelijk af te lezen van haar Instagramfeed. Haar favoriete handtas én de inhoud ziet er ook niet anders uit dan dat. Benieuwd naar welke schatten deze fashionista allemaal in haar gepersonaliseerde tas verstopt heeft?

1 / 8
Carrie-bag
Agenda
iPhone en powerbank
Oortelefoontjes
Portefeuille
Geldbuideltje
Sleutels
Beauty
Carrie-bag
Carrie-bag

Ik heb deze gepersonaliseerde handtas voor mijn 21ste verjaardag van mijn beste vriendin gekregen. Dit was dan ook het allermooiste cadeau ever, want ik ben enorm fan van ‘Sex and The City‘ en ‘The Carrie Diaries‘. De DIY-bag is geïnspireerd op de coole handtas die Carrie Bradshaw maakt wanneer haar zus er per ongeluk nagellak op morst. De fashion queen besluit hem niet weg te gooien, maar helemaal te personaliseren en het resultaat is zo cool! Mijn beste vriendin wist dat ik ook zoiets wilde en heeft de befaamde Carrie-bag dan ook helemaal tot in de details nagemaakt met nagellak. Ik heb nu een Ysa-bag die ik overal mee naartoe neem. I love it!

Agenda
Agenda

Zonder mijn agenda ga ik nergens. Die is namelijk véél te belangrijk voor zowel mijn werkleven als mijn privéleven. Ik schrijf er echt al-les in. Van meetings tot artikelideetjes voor die dag, van dates met vriendinnen tot shoppingnamiddagen met mijn mama. Ik heb zodanig veel te doen tegenwoordig dat ik zonder planner verloren zou lopen. Ik ben zelf heel erg fan van kleurrijke, coole agenda’s zoals deze van Bershka. Dit is nu het tweede jaar dat ik er eentje van Bershka heb en vind hem dan ook superhandig én mooi.

iPhone en powerbank
iPhone en powerbank

Ik snap nog steeds niet hoe mensen vroeger leefden zonder smartphone en enkele jaren geleden zonder powerbank. Mijn iPhone 5s is mijn grootste verslaving en je zal me dan ook niet snel zonder zien. Natuurlijk hoort een powerbank daarbij als je vaak op social media moet posten en elke dag drie uren pendelt. Alleen moet je wel onthouden om hem elke keer weer op te laden. Deze handige roze oplader heb ik in Kruidvat voor maar € 12,99 gekocht en hij zou in staat zijn om drie keer je gsm volledig op te laden. Geen idee of dit klopt, want ik laad mijn iPhone nooit tot 100 %. Slechte gewoonte, I know.

Oortelefoontjes
Oortelefoontjes

Pendelen is de hel als ik mijn oortjes niet bij heb. Het enige waar ik mij namelijk mee kan bezighouden op de trein is met Netflix of muziek. En dat gaat moeilijk op speaker, hé. Daarom heb ik deze oortjes van Apple altijd bij. Al zijn ze wel eens dringend aan vernieuwing toe.

Portefeuille
Portefeuille

Ik heb jarenlang rondgelopen met een gigantische portefeuille die allemaal onnodige zaken bevatte. Toen mijn laatste exemplaar eindelijk sneuvelde, ben ik lang op zoek geweest naar een zilverkleurige nieuwe die even groot was. Ik vond natuurlijk enkel deze kleine variant in Mango en besloot er maar eventjes genoegen mee te nemen. Een jaar later denk ik er zelfs niet meer aan om een grotere portemonnee aan te schaffen. Deze is groot genoeg.

Geldbuideltje
Geldbuideltje

Recent heb ik mij wel een geldbuideltje aangeschaft voor mijn centjes. Anders gooide ik die altijd los in mijn handtas en dat was niet zo handig. Ik ben superblij met dit zakje van Primark in de vorm van een katje. Zo schattig en gemakkelijk terug te vinden!

Sleutels
Sleutels

Net als iedereen heb ik ook altijd mijn sleutels in mijn handtas. Deze leuke sleutelhanger van H&M maakt het gemakkelijk om ze terug te vinden op de tast.

Beauty
Beauty

Wat je vooral zal vinden in mijn handtas zijn enkele beauty- en make-upproducten. Ik ben geen meisje dat elke dag haar hele make-uptas meesleurt, maar enkele dingen zijn toch wel essentieel.

Spiegeltje. Welk meisje wil haar make-up nu niet checken?

Lippenstift. Ik draag bijna elke dag lippenstift en heb dan ook tal van kleuren en merken. Toch blijven mijn all-time favourites de matte lipsticks van Urban Decay.

Parfum. Ook een lekker geurtje is een enorme verslaving van me. Ik kom niet buiten zonder parfum of body spray, anders voel ik me niet zo fris. Op dit moment is ‘Fleur de l’Himalaya‘ van Rituals mijn favoriet.

Labello. Want je weet nooit wanneer die droge lippen zullen toeslaan.

Pincet. Ongewenste haartjes zijn het vervelendste wat er is, dus ik wil die ook meteen kunnen verwijderen.

Invisibobble. Dit zijn de enigste haarelastieken die mijn fluffy haar niet beschadigen.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.