Home Fun WOW: deze twee acteurs vervoegen de ‘Élite’-cast in het derde seizoen

WOW: deze twee acteurs vervoegen de ‘Élite’-cast in het derde seizoen

En we weten meteen wanneer we de Netflixserie terug mogen verwachten!

© Netflix

Goed nieuws voor alle fans van de populaire Spaanse Netflixserie ‘Élite’. De eigenzinnige tieners van Las Encinas hebben namelijk hun schooluniform weer aan de haak gehangen en dat betekent dat de opnames van het derde seizoen er officieel opzitten. Hoog tijd dus voor wat teasers en Netflix zorgt meteen voor een leuke verrassing…

Wie de acteurs van ‘Élite’ op de voet volgt, kon deze week al meegenieten van de laatste opnamedagen van het derde seizoen van de populaire Spaanse Netflixserie. Onder meer Miguel Bernardeau (Guzmán), Ester Expósito (Carla) en Danna Paola (Lucrecia) lieten via hun Story op Instagram alvast blijken dat ze het moeilijk hebben weer afscheid van elkaar te moeten nemen na zo’n intense weken samen op de set. De groep wordt dan ook steeds hechter, maar ook elk seizoen een tikkeltje groter. In het tweede seizoen maakten we namelijk kennis met maar liefst drie nieuwe personages: Cayetana, Valerio en Rebeca. En dat succes zet Netflix nu verder, want in het derde seizoen mogen we opnieuw enkele nieuwe gezichten verwachten.

New kids in town

Het is niemand minder dan Ester Expósito, ofte Carla, die het grote nieuws mag melden. In een filmpje op Instagram haalt ze namelijk twee stoere kerels voor de camera die ze vervolgens introduceert als Yeray en Malick. Dat zij het leven op de prestigieuze school nog wat dramatischer zullen maken, staat nu al vast.

Maar dat is niet het enige grote nieuws. Nee, Ester kan de Élite-fans ook alvast verklappen wanneer we het derde seizoen nu juist mogen verwachten. En dat is sneller dan verwacht, want volgend jaar zouden we al te weten komen hoe de tieners met de leugens van Polo zullen omgaan. En of Cayetana door de mand zal vallen…

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook: 

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.