Home Fun WOW: de nieuwe ‘Teen Wolf’-trailer is spannender en angstaanjagender dan OOIT

WOW: de nieuwe ‘Teen Wolf’-trailer is spannender en angstaanjagender dan OOIT

Teen Wolf
Foto: Twitter @ReallyCody

In mei kregen we een eerste sneak peek te zien van het zesde én allerlaatste ‘Teen Wolf’-seizoen, maar daar zijn we niet veel wijzer van geworden. Het was nog even wachten op een officiële trailer. Nu heeft MTV ons geduld ein-de-lijk beloond met een volledige versie. En daarin gebeuren dingen waardoor we een beetje bang én in de war zijn…

Yesss! Binnenkort kunnen we weer genieten van onze wekelijkse date met Scott, Stiles en de rest van de cast. Na de laatste aflevering in januari voelde het alsof ‘Teen Wolf‘ voorgoed voorbij was. Gelukkig was dat maar schijn, want volgens producer Jeff Davis was dat met opzet gedaan. Hij was de cliffhangers een beetje beu en besloot seizoen 6A af te sluiten met een bang! Niet lang daarna kregen we meer informatie over de laatste tien afleveringen en nu komt daar eindelijk beeld bij.

Stuipen op het lijf

Het nieuwe seizoen van de MTV-serie ziet er angstaanjagender, walgelijker en spannender uit dan ooit! Eerlijk gezegd weten we niet of we wel het lef zullen hebben om in ons eentje te kijken… MTV heeft namelijk zonet een officiële trailer gereleased en die jaagt ons van de eerste seconde al de stuipen op het lijf.

Oude bekenden

In de video zien we hoe Scott en zijn vrienden de strijd aangaan met de hunters, maar dat gevecht kunnen ze niet alleen aan. Gelukkig kunnen ze rekenen op de steun van oude bekenden! Namelijk die van hottie Derek Hale en Jackson Whittemore! Jackson hebben we niet meer gezien sinds hij op het einde van seizoen 2 naar Londen verhuisde en Derek hebben we moeten missen sinds seizoen 4. Ook Carver-tweelingbroer Ethan, die deel was van de weerwolftweeling voor Aiden stierf in de serie (crying inside), maakt een comeback. Aan de geruchten dat Dylan O’Brien – onze favouriteStiles – niet terugkomt, wordt abrupt een einde gemaakt na zijn verschijning in de trailer.

Welke bekende gezichten er nog meer zullen volgen is nog niet heel duidelijk, maar één ding is zeker: het wordt voor ons een héél blij weerzien!

Steamy douchescène

In de video zien we ook een fragment uit een steamy douche- en kusscène tussen Scott en Malia (wait what?!!) die ons meteen doet blozen…

De eerste aflevering van het nieuwe seizoen zal te zien zijn op zondag 30 juli 2017 in de Verenigde Staten.

Lees ook: 

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.