Home Fun WOW: de nieuwste iPhone heeft 3D-emoji’s en zó veel meer

WOW: de nieuwste iPhone heeft 3D-emoji’s en zó veel meer

iPhone
Foto: Belga Image

Yes, gisteren werden de nieuwe pareltjes van Apple eindelijk voorgesteld. In het Steve Jobs Theater kreeg de wereld voor de eerste keer een blik van de iPhone 8, iPhone 8 Plus én de iPhone X. Wij beginnen alvast onze centjes te sparen!

iPhone 8 en grote broer 8 Plus

Ben jij wat onhandig? Dan hebben wij al meteen slecht nieuws, want de iPhone 8 bestaat zowel vooraan als achteraan volledig uit glas. Oppassen geblazen, dus! Deze modellen verschijnen in het zilvergoud en grijs. Dus inderdaad, zoals we al zeiden, bye bye mooie roze kleur. De iPhone 8 Plus heeft een dubbele camera, maar de klassieke nummer 8 heeft dat niet.

Maar natuurlijk is er ook goed nieuws! Deze iPhones laden zich volledig draadloos op, de muziek kan luider worden afgespeeld en de toestellen zijn stof- en waterbestendig. Oef! Voor 699 dollar haal je de iPhone 8 van 64 GB in huis. Het grotere model heb je vanaf 799 dollar. De prijzen die we aanvankelijk meegaven, waren die van de iPhone X. De iPhone 8 is dus ‘goedkoper’ dan we dachten, . Vanaf 22 september verschijnen deze smartphones officieel op de markt.

#iphone8 $699 | #iphone8Plus $799 | #iphoneX $999 – "You heard it hear first, from channel #13 #FamousNews"

A post shared by Brandon Lee Ward (bWARD) (@thankgodimfamous) on

#newiphone #iphone #glass #iphone8 #apple #applespecialevent #aircharge #iphoneX #iphoneTEN #ten #faceid #airpower

A post shared by Мишаня (@mkuhartsev) on

iPhone X

Bij Apple zijn ze nog lang niet uitgeteld, want bij de release van het achtste exemplaar lanceerden de makers ook een volledig nieuw toestel in het zilver en zwart. Yep, wij hebben ons hart verloren aan de iPhone X. Het scherm van dit nieuwe model loopt volledig door tot aan de kant, dus de X-versie heeft geen randen meer.

Deze iPhone kan worden ontgrendeld dankzij gezichtsherkenning oftewel Face ID. We zeggen dus niet alleen vaarwel tegen de randen, maar ook tegen de klassieke home-button. Wil je je scherm ontgrendelen? Tik dan op het glas en laat je gezicht zien. Rise and shine! Ook dit model is volledig stof- en waterbestendig. Voor dit prachtige exemplaar leg je 999 dollar neer en is verkrijgbaar vanaf 3 november.

ايفون X، ئاى ئاخرى هاتي ئه ى به خير بيت 😍😍😍💪💪💪 #iphonex #iphone8

A post shared by Dana Nouri (@dana_nouri) on

Animoji

De iPhone X heeft nog een nieuwigheid, namelijk de animoji. Dankzij deze functie kan je je eigen emoji’s maken die gebaseerd worden op je eigen gezichtsuitdrukking. Hier ga je sowieso plezier aan beleven!

Wil jij alle kleine lettertjes lezen? Breng dan snel een bezoekje aan de site van Apple. Helemaal verkocht? Wij ook!

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.