Home Fun WOW: deze hottie speelt de verloren broer van Betty in ‘Riverdale’

WOW: deze hottie speelt de verloren broer van Betty in ‘Riverdale’

Riverdale
Foto: Instagram @thecwriverdale

Vorige week ontdekten we welke drie acteurs de knappe leden van de motorbende Southside Serpents zullen spelen in het tweede seizoen van ‘Riverdale‘. Nu werd er nog een nieuw personage aangekondigd dat de cast zal vervoegen, en ook die is weer superaantrekkelijk, wat natuurlijk perfect in het ‘Riverdale’-plaatje past!

Verloren broer

We somden al alles op wat we tot nu toe weten over de nieuwe afleveringen, en het tweede seizoen van ‘Riverdale‘ belooft de moeite te worden. Spanning, mysterie, romantiek én een cast waar enkele nieuwe mooie gezichten bij komen. De recentste toevoeging is Chic, de verloren broer van Betty Cooper, die gespeeld wordt door acteur Hart Denton.

respect to the champ. sting like a bee. rest in peace.

A post shared by ♥♥♥♥♥♥ (@hartdenton) on

In het eerste seizoen kwam aan het licht dat de mama van Betty, Alice Cooper, een kind had afgestaan toen ze nog een tiener was. Nu zal die jongen dus deel uitmaken van het verhaal en wij kunnen niet wachten om te zien hoe dat zich zal ontwikkelen. 11 oktober komt het nieuwe seizoen uit in de Verenigde Staten en de dag erna is ‘Riverdale’ eindelijk weer te zien op Netflix. Yassss!

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.