Home Fun WOW: dit 16-jarige meisje lijkt sprekend op Regina George van ‘Mean Girls’

WOW: dit 16-jarige meisje lijkt sprekend op Regina George van ‘Mean Girls’

Isopix

Het is ondertussen al 14 jaar geleden dat ‘Mean Girls’ in de bioscoopzalen te zien was, maar de looks van de berekende Regina George zullen ons voor altijd bijblijven. Fans van de populaire chickflick wisten eerder deze week dan ook niet waar ze het hadden toen een misskandidate uit Namibië over dezelfde looks en kledingstijl bleek te beschikken.

De gemene Regina George, die ons leerde dat je op woensdag roze moet dragen, leek wel even echt te bestaan. Het Namibische Afterbreak Magazine lanceerde eerder deze week op Twitter namelijk een foto om hun interview aan te kondigen met de zestienjarige Clarisse Muller. Zij nam recent deel aan de Miss Teen Namibia 2018-verkiezing waarbij ze het tot eerste eredame shopte. Toch was het niet haar prestatie op de schoonheidswedstrijd die iedereen bezig hield, maar wel haar looks die haar sprekend op Regina George doen lijken.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Twitter gaat los

Niet alleen lijkt haar gezicht sprekend op dat van Rachel McAdams, de actrice die de rol van Regina George vertolkte, ook haar outfit zou zo uit de gemene blondine haar kast kunnen komen. Denk maar aan dat roze jasje en de witte top die het zestienjarige meisje draagt. De bewuste foto’s ging dan ook al snel viraal, waarna het magazine zelfs genoodzaakt was om een tweet de wereld in te sturen over de hele heisa.

‘Onze excuses voor de verwarring, maar haar naam is Clarisse Muller’, klinkt het bij Afterbreak Magazine. ‘Ze is een tiener uit Namibië in Zuid-Afrika. Dit is dus niet Rachel McAdams, beter bekend als Regina George uit Mean Girls.’ Om hun statement nog wat extra kracht bij te zetten, plaatste het magazine nog twee andere kiekjes van het meisje waarop de verschillen met Regina wel duidelijker te zien zijn.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.