Home Fun WOW: daarom draagt het ‘Riverdale’-personage Cheryl Blossom altijd rood

WOW: daarom draagt het ‘Riverdale’-personage Cheryl Blossom altijd rood

Nee, het is geen toeval!

Cheryl Blossom
Foto: Instagram @thecwriverdale

Oké, we geven toe dat de roodharige Madelaine Petsch aka Cheryl Blossom uit ‘Riverdale‘ prachtig staat met rode kleren. Toch is dat niet de reden waarom haar personage altijd die kleur draagt. Waarom dan wel, dat ontdek je hieronder. En dan zal je ook meteen begrijpen waarom ze in het tweede seizoen heel wat andere kleuren zal proberen.

Gelinkt aan persoonlijkheid

In een interview met glamour.com onthult ‘Riverdale‘-actrice Madelaine Petsch waarom haar personage als enige rood mag dragen. Toch zagen we de knappe roodharige in de seizoensfinale in een witte jurk, maar daar zit dus een heel goede reden achter. Cheryls outfitkeuze is namelijk gelinkt aan haar persoonlijkheid!

Rood = controle

Rood staat blijkbaar voor controle houden, en daar draait alles rond in de Blossom-familie. Doordat haar kleding gelinkt is aan haar persoonlijkheid, kan dat natuurlijk veranderen. In het eerste seizoen moest de dochter perfect zijn en altijd alles op een rijtje hebben. Daarom zag ze er ook altijd zo flawless uit. Wanneer het personage één haartje niet in model had of als ze bijvoorbeeld wit droeg, wist je dat er iets ging gebeuren. Oh my god!

De band met haar ouders wordt op het einde van het eerste seizoen heel wat slechter en die verandering zie je ook in haar outfits. Madelaine Petsch verklapt in het interview dat ze in de vierde aflevering, die vanaf donderdag op Netflix staat, blauw draagt. Er staat ons dus iets heel spannends te wachten!

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.