Home Fun WOW: dit is nu de meest bekeken YouTube-video EVER

WOW: dit is nu de meest bekeken YouTube-video EVER

YouTube-video

YouTube heeft een nieuwe nummer één in de ranking van meest bekeken video’s ooit. En als je deze zomer af en toe je radio opzet, kan je waarschijnlijk wel raden wie nu bovenaan de lijst staat te dansen met meer dan drie miljard (!) views.

3 miljard views

Charlie Puth en Wiz Khalifa mochten vorige maand nog maar ‘Gagnam Style’ van de eerste plek duwen met hun ‘See You Again’, maar nu worden ze zelf van de troon gegooid.  En wel door het lied dat de laatste maanden elke twee minuten uit je radio lijkt te komen maar je tóch elke keer doet dansen. Ja hoor, we hebben het over ‘Despacito’ 💃.

De originele versie van het lied – zónder Justin Bieber – van Luis Fonsi feat. Daddy Yankee, werd op het moment van schrijven maar liefst 3.076.605.538 keer bekeken. Even ter vergelijking: er zijn zo’n 7,4 miljard mensen op aarde.

Het lied werd zo’n half jaar geleden geüpload, en bereikte dus vrij snel de top van de ranking. ‘See You Again’ van Charlie Puth en Wiz Khalifa stond al twee jaar op YouTube toen de video een maand geleden nummer één werd. Nu ja, als je ’t aan ons vraagt komt dit schijfje zeker in de top tien van zomerhits der zomerhits terecht, dus wij snappen het volledig. If you’ll excuse us, wij gaan dan nu on repeat naar ‘Despacito’ luisteren om te vergeten dat het alweer regent. Adios!

Zag je trouwens het gênante optreden van Justin Bieber die ‘Despacito’ live probeert te zingen maar gran-di-oos faalt? Zo hilarisch en pijnlijk tegelijk…

Meer muziek:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.