Home Fun WOW: ‘Riverdale’-actrice onthult spoiler voor het derde seizoen

WOW: ‘Riverdale’-actrice onthult spoiler voor het derde seizoen

Ola!

riverdale
Foto: The CW

Nog geen maand geleden liep het tweede seizoen van ‘Riverdale‘ op zijn einde, en wij verlangen nu al naar nieuwe afleveringen! Ondertussen heeft actrice Mädchen Amick, die Alice Cooper speelt in de serie, al iets heel belangrijks verklapt over het derde seizoen. Ola!

Het is geduldig wachten op nieuwe afleveringen van ‘Riverdale‘. Mädchen Amick – aka Alice Cooper – staat duidelijk ook te popelen. Zij verklapte namelijk een enorme spoiler. Op het einde van het tweede seizoen zagen we Betty Chic overleveren aan de Black Hood (voor ze zeker wist dat het haar vader was). Niet duidelijk was echter of de bedrieger ontkomen was of niet. Nu hebben we daar een antwoord op.

Tijdens een evenement had Mädchen het over het derde seizoen en haar rol naast Hart Denton aka Chic Cooper. Daar vertelde ze het volgende over het kwaadaardige personage: ‘Jullie zijn het vast met me eens dat Hart op huiveringwekkende wijze gestalte geeft aan het personage Chic. Ik ben benieuwd wat hij volgend seizoen allemaal zal uitspoken. Spoiler alert!’ Oh my god!

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.