Home Fun Wow: Snapchat heeft een nieuwe naam en gaat nu zonnebrillen verkopen

Wow: Snapchat heeft een nieuwe naam en gaat nu zonnebrillen verkopen

snapchat
Foto: Reporters
Zeg jij altijd ‘Snapchat’ als je met je vrienden over de app praat? Nee, toch? We gebruiken allemaal steeds vaker gewoon ‘Snap’, omdat dat korter is en makkelijker bekt. Wel, de mensen achter de app hebben ons precies gehoord, want ze veranderden de naam van het bedrijf naar de verkorte versie. Say hello to Snap!

Voor de duidelijkheid: het is de naam van het bedrijf die verandert, niet die van de app. Die blijft gewoon Snapchat. Maar aangezien de app niet langer het enige product is van het bedrijf Snap Inc., vonden ze het logischer de bedrijfsnaam iets algemener te maken. Want Snap komt met een heel nieuw product: zonnebrillen.

Spectacles

Snap Inc. introduceert binnenkort een supercool gadget dat elke Snapchat-verslaafde zal willen hebben. Ziehier: de Spectacles. Het is nog cooler dan het klinkt: Spectacles zijn zonnebrillen waarmee je kan filmen, om zo zalige snaps van maximum een halve minuut vanop je skateboard, fiets of eender welke avontuurlijke activiteit – waarbij je je bril niet verliest, of course – te maken. Je kan de bril verbinden met je Snapchat-app, zodat je filmpjes onmiddellijk kan posten. Cool, of niet?

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

De bril zal zo’n 130 dollar kosten – ongeveer 115 euro – en komt in één maat in zwart, koraalroze en blauw-groen. En het is nog een mooi model ook, toch? Snel zijn is de boodschap, want de Spectacles zullen in beperkte oplage te koop zijn. Het is duidelijk dat Snapchat – of beter gezegd: Snap – zich niet zomaar opzij laat zetten door de Instagram Stories. Go Snap!

Meer Snap(chat):

Zó flirt je met je crush via Snapchat

ONDERZOEK: veel jongeren doen aan sexting, vooral via Snapchat

Wat als Disneyprinsessen Snapchat hadden?

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.