Home Fun OMG: ‘wtFOCK’ is opnieuw op zoek naar acteurs en actrices tussen de...

OMG: ‘wtFOCK’ is opnieuw op zoek naar acteurs en actrices tussen de 16 en 24 jaar

Wie weet sta jij binnenkort op de set naast Zoë, Robbe, Jana, Yasmina en alle andere talenten uit 'wtFOCK'.

wtFOCK
© wtFOCK

Als jij er al lang van droomt om een rol te spelen in ‘wtFOCK’, dan is nu je kans! De makers zijn opnieuw op zoek naar mannelijk en vrouwelijk talent. Misschien voor het vierde seizoen waar het verhaal van Yasmina waarschijnlijk centraal zal staan?

Op Twitter scrolden wij plots voorbij een oproep waarin staat dat de makers van ‘wtFOCK‘ binnenkort nieuw talent casten. Ze zijn op zoek naar jongens en meisjes met Noord-Afrikaanse roots én naar een pittige dame. Ben jij tussen de 16 en 24 jaar, voldoe jij aan deze beschrijving en wil jij je talent laten zien? Dan ben jij de persoon die ze zoeken.

Secret love in Marokko?

Als we afgaan op de etniciteit van de acteurs en actrices die ze zoeken, zullen ze hoogstwaarschijnlijk gecast worden voor het vierde seizoen. In Skam draaiden deze afleveringen helemaal rond het personage Sana, die in ‘wtFOCK’ Yasmina heet. In het tweede seizoen vroeg Luca al eens of Yasmina een ‘secret lover’ heeft in Marokko, waarop zij een beetje verlegen antwoordde ‘Nee, gewoon een sympathieke gast’. To be continued!

Inschrijven voor de casting call kan via deze link. Het enige wat je moet doen, is je gegevens en een portretfoto insturen plus een filmpje van maximum een minuut uploaden waarin je jezelf voorstelt. Inschrijven kan tot 15 december 2019. Snel zijn is dus de boodschap! Wie weet sta jij binnenkort op de set naast Zoë, Robbe, Jana, Yasmina en alle andere talenten uit ‘wtFOCK’.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.