Home Fun 9 dingen die we allemaal haten aan Snapchat

9 dingen die we allemaal haten aan Snapchat

2. Het vreet je 4G op (en je leven)

Snapchat
Foto: Twitter
Snapchat is één van onze favoriete apps en we zouden niet zonder kunnen leven. Toch zijn er enkele dingen die niet zo leuk zijn aan de app en die we soms zelfs haten. Als jij Snapchat vaak gebruikt, zal je deze 9 dingen even irritant vinden als wij!

1. Bye bye batterij

Je herkent het wel. ‘s Morgens vertrek je met de volle honderd procent batterij naar school en tegen de middag is je batterij gezakt naar twintig procent. Hoe ga je de dag nu overleven?! Goddammit Snapchat… Maar toch blijf je leuk snappen zolang je nog kan.

2. Het vreet je 4G op (en je leven)

Snapchat is dé app die het meeste mobiele internet verbruikt. Je bent even gaan shoppen met je vriendinnen, trekt wat selfies op Snapchat en krijgt een melding dat je over de helft zit van je 4G. Bummer! Maar bekijk het positief, zo kan je niet de hele dag asociaal doen.

3. Melding als je een screenshot neemt

Dat je vriendinnen of die cute boy een melding krijgen als je een screenshot neemt van hun snap is super annoyingJe vriendinnen sturen je super grappige of belachelijke selfies en die moet je natuurlijk hebben voor in je collectie! Jammer genoeg gaat dat niet zonder dat ze het weten. Oh well… Je doet het toch, maar mag dan weken aanhoren dat ze je niet meer vertrouwen. Maar je crush, dat is natuurlijk een andere zaak. Do. Not. Go. There!

4. Iedereen kan zien dat je hun verhaal hebt bekeken

En dus ook je ex-vriendje. Je bent over hem heen, maar wil toch geen enkele update van hem missen. ‘Nee, ik was hem niet aan het stalken!’

5. Mensen die hun snaps naar hun volgers sturen, maar ook op hun verhaal zetten

Hé! Zo voelen wij ons niet meer speciaal… Waarom nog eens dezelfde snap naar je volgers sturen als we hem toch zien op je snap story!?

6. Nadat je een snap op je verhaal hebt gezet, kan je de tekst niet meer wegdoen

Of je slaat hem wel op voor je hem post, maar natuurlijk mét tekst. Tssss, do not like.. Dat is een update die Snapchat eindelijk eens mag doorvoeren.

7. De chat verdwijnt als je hem sluit

‘Wat zei je ook weer?’

8. Je kan Snapchat niet op twee apparaten tegelijk gebruiken

Welke smarty pants is er op dat idee gekomen? Je kan je account niet gebruiken op twee accounts tegelijk en als je het probeert, wordt je uitgelogd op je andere apparaat. Zo belachelijk. Snapchat, up your game please!

9. Wanneer iemand een verhaal post van meer dan 100 seconden

Alleen Kylie Jenners fans bekijken zo’n lange snap stories. Dus tenzij je een Jenner bent, wil niemand 100 secondenvan hun tijd verspillen en drukken ze toch maar door. Booooring!

Lees ook: 

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.