Home Fun YASSS: de langverwachte ‘God Is a Woman’ van Ariana Grande is er

YASSS: de langverwachte ‘God Is a Woman’ van Ariana Grande is er

'Wanneer je me uitdaagt, blijf ik bloeien.'

Ariana Grande
Instagram @arianagrande

24 uur voor de lancering kondigde Ariana Grande de komst van ‘God Is a Woman‘ aan op al haar sociale mediakanalen. Nu heeft de zangeres de single eindelijk online gegooid. En die staat bij ons al de hele ochtend on repeat!

Sinds haar allereerste album ‘Yours Truly‘ in 2013 heeft Ariana Grande al een lange muzikale weg afgelegd. Ondertussen heeft ze drie albums gecreëerd en is het vierde, ‘Sweetener‘, onderweg. Vooral qua klank en lyrics heeft de zangeres zich verder ontwikkeld. Terwijl haar eerste liedjes meer het dromerige en zachte bevatten, is haar nieuwe muziek iets pittiger en sensueler.

‘God Is a Woman’

Ook haar nieuwste single ‘God Is a Woman‘ is zo’n liedje. Ariana Grande teasede haar fans 24 uur voor de release met Stories op Instagram en met antwoorden op een Q&A op Twitter. Nu heeft ze het liedje én een bijhorende lyricvideo gelanceerd. Hoe fantastisch klinkt dit?!

Paarse bodypaint

De officiële muziekvideo komt er binnen enkele uren aan. En aan de promotiefoto te zien, zal die fantastisch zijn! Daarop is te zien hoe de zangeres beschilderd is met paarse en blauwe bodypaint.

‘God Is A Woman’ out now

A post shared by Ariana Grande (@arianagrande) on

Net voor de lancering beantwoordde Ariana Grande ook enkele vragen op Twitter. Tijdens de Q&A verklapte ze onder andere dat haar favoriete strofe uit ‘God Is a Woman’ als volgt klinkt: ‘En ik kan alles zijn wat je zei dat ik niet mocht zijn. Wanneer je me uitdaagt, blijf ik bloeien’. Hola!

‘Pussy’

Toen een fan tijdens de Q&A vroeg wat haar favoriete woord is, antwoordde Ariana met ‘pussy’. Dat is klaar en duidelijk! De 25-jarige zangeres is heel open geworden over seksualiteit.

Petes favoriet

Ook boyfriend Pete was enorm enthousiast over de lancering. ‘God Is a Woman’ zou zelfs zijn favoriet zijn! Dat liet hij zelf weten via Instagram Stories, en dat bevestigde Ariana nog eens op Twitter. Na de lancering verscheen hij zelfs met een sweater waarop ‘God Is a Woman’ te lezen staat. Ook op Ariana’s Stories was het duo samen te zien met beiden diezelfde trui. Zou dat haar officiële merchandise zijn?

GIAW out now !!!! ☁️

A post shared by Pete Davidson (@petedavidson) on

No Tears Left to Cry‘, ‘The Light Is Coming‘ en ‘God Is a Woman‘ zijn een voor een toppers. We zijn benieuwd naar de rest van het album!

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.