Home Fun YASSS: deze drie nieuwe topseries moet je gewoon zien

YASSS: deze drie nieuwe topseries moet je gewoon zien

Klaar voor drie nieuwe verslavingen?!

topseries

Oktober is onze favoriete maand als het gaat om series. In de herfst gaan tv-shows namelijk altijd weer van start en releasen heel wat televisienetwerken nieuwe reeksen. We zullen binnenkort drie verslavingen hebben. Wat houden wij als bingewatchers toch van leuke ontdekkingen!

De eerste afleveringen van ‘The Gifted‘ en ‘Dynasty‘ hebben we al gezien en we zijn helemaal gek op deze must sees! ‘Life Sentence’ komt in 2018 uit in Amerika en daar kijken we echt naar uit!

The Gifted

Ben je fan van alles van Marvel of alles dat over the supernatural gaat? Dan is ‘The Gifted’ sowieso iets voor jou. De nieuwe reeks gaat over twee kinderen, Lauren en Andy, die het X-gen dragen en plots hun krachten ontdekken door een incident op school. Hierdoor komt hun familie in gevaar en moeten ze samen met hun ouders de hulp van andere mutanten inroepen.

De 18-jarige Natalie Alyn Lind, die kleine rollen speelde in series zoals ‘One Tree Hill‘, ‘Gotham‘, ‘Wizards of Waverly Place‘ en ‘iCarly‘, speelt de rol van mutant Lauren Strucker. Haar broer Andy wordt gespeeld door Percy Hynes White die tot nu toe relatief onbekende rolletjes speelde.

De vierde aflevering is ondertussen al gelanceerd in Amerika.

Dynasty

‘Dynasty’ is een reboot van de gelijknamige show uit 1981. Alleen is het nu natuurlijk véél cooler, grappiger én sexyer dan in die tijd. Het is een dramaserie over de rijke familie Carrington uit Denver die een olie-imperium heeft. De familie krijgt te maken met heel wat rivaliteit en drama.

De twee vrouwelijke hoofdpersonages zal je wel herkennen uit andere populaire shows. Elizabeth Gillis uit ‘Victorious‘ speelt namelijk de mooie, badass dochter met een missie Fallon Carrington, en Nathalie Kelley uit ‘The Vampire Diaries‘ speelt de sexy stiefmoeder met een donker verleden Cristal Flores. Papa Blake wordt vertolkt door Grant Show en zijn homoseksuele zoon Steven door James Mackay.

Na de eerste aflevering waren wij al verkocht en je zal ons sowieso gelijk geven! ‘Dynasty’ staat sinds twee weken op Netflix en elke week kan je genieten van een nieuwe episode.

Life Sentence

Wie dacht voorgoed afscheid te moeten nemen van Lucy Hale had het duidelijk mis. Nog geen jaar later is de ‘Pretty Little Liars’-actrice alweer op televisie te zien in de drama/komedie ‘Life Sentence’. Stella Abott, gespeeld door Lucy Hale, is genezen van kanker, maar moet nu leven met alle beslissingen die ze gemaakt heeft toen ze dacht dat ze stervende was. Dat belooft veel drama!

De nieuwe serie is vanaf januari 2018 te bekijken.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.