Home Fun Food YASSS: Domino’s serveert binnenkort vegan pizza en chocoladepizza

YASSS: Domino’s serveert binnenkort vegan pizza en chocoladepizza

Getest en goedgekeurd!

Domino's
Foto: Domino's Pizza

Vandaag hebben we goed nieuws voor zowel de zoetebekken onder jullie als voor diegenen die geen dierlijke producten mogen/willen eten. Domino’s komt namelijk met twee nieuwe soorten pizza’s: een chocoladepizza én een 100% vegan pizza. Omg!

Tot voor kort bevatte Domino’s pizzadeeg nog weivlokken en was dus zelfs een pizza zonder kaas geen optie voor mensen met een lactose-intolerantie en veganisten. Daar brengt het bedrijf nu verandering in door dat ingrediënt weg te laten en een nieuwe samenstelling van het deegrecept te creëren. Die verbetering was voor het bedrijf nog niet voldoende. Ze besloten meteen ook een volledig veganistische pizza eraan toe te voegen door te werken met veganistische kaas.

Pizza chef

Vanaf 30 april kan je dus niet alleen terecht bij Domino’s voor de standaard heerlijke pizza’s, met een vernieuwde bodem, maar ook voor de ‘Vegan Margarita’ en de ‘Spicy Vegan’. Die laatste mochten wij al proeven en hij is goedgekeurd! Vind je een margarita wat saai en hou je niet van pikant? Geen zorgen, dankzij de pizza chef kan je je eigen ingrediënten kiezen en zo je eigen pizza samenstellen.

Callebaut chocoladepizza

En dat is niet het enige wat binnenkort extra op de menukaart staat, want na de zomer komt ’s werelds grootste pizzaketen ook met een chocoladepizza. Het is een pizza met échte Belgische chocolade van Callebaut. Yummm! Die is jammer genoeg niet veganistisch, maar is wel héél lekker.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.