Home Fun YASSS: er komt een live-actionversie van ‘Lady en de Vagebond’

YASSS: er komt een live-actionversie van ‘Lady en de Vagebond’

lady en de vagebond
© Disney

Disneyfans kunnen alvast een gilletje slaken, want er komt een live-actionfilm van ‘Lady en de Vagebond’. Het originele verhaal stamt uit 1955, maar bij deze krijgt de film een nieuw leven!

De film ‘Lady en de Vagebond‘ vertelt het mooiste liefdesverhaal ooit tussen twee honden. De classy Amerikaanse cockerspaniël Lady ontmoet een eenzame zwerfhond en al snel hangt er iets in de lucht tussen de twee, met de bekende spaghettiscène tot gevolg.

Live-actionversie

De originele Disneyklassieker dateert uit 1955, maar nu wordt er een live-actionversie van het verhaal gemaakt. Andrew Bujalski heeft het script herschreven, regisseur Charlie Bean zal de verfilming op zich nemen en Brigham Taylor fungeert als de producer. Wie er in de rol van Lady en Vagebond zal kruipen, is nog niet bekend.

De nieuwe versie van ‘Lady en de Vagebond’ zal trouwens niet in de bioscoop te zien zijn (snif), maar zal vertoond worden via de nieuwe streamingdienst van Disney. De precieze releasedatum van deze live-actionversie is nog niet bekend.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.