Home Fun YASSS: ook ex-One Directioner Niall Horan komt in 2020 naar Antwerpen

YASSS: ook ex-One Directioner Niall Horan komt in 2020 naar Antwerpen

Hij brengt 'Smile'-zangeres Maisie Peters, die verantwoordelijk is voor een van de 'Birds of Prey'-soundtracks, mee als special guest.

Niall Horan
© Getty

Naast Harry Styles staat ook een andere ex-One Directioner Niall Horan binnenkort in Antwerpen. Alleen doet die dat in de Lotto Arena en niet in het Sportpaleis. Met zijn ‘Nice To Meet Ya Tour 2020’ zal het de tweede keer zijn dat de Ierse zanger met een solotournee naar België komt.

België heeft Niall Horan in 2018 duidelijk welkom doen voelen, want de Ierse zanger komt voor de tweede keer met zijn solotour naar ons land. En goed nieuws voor wie in Antwerpen woont. Op donderdag 5 november 2020 ruilt de ex-One Directioner het Brusselse Vorst National namelijk in voor de Lotto Arena.

Maisie Peters

Niall komt trouwens niet alleen. Hij brengt de Britse Maisie Peters als special guest mee naar ons land. Zij was onder andere verantwoordelijk voor ‘Smile’, een van de ‘Birds of Prey‘-soundtracks.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Heartbreak Weather

Eind 2019 kregen we met Niall Horans singles Nice To Meet Ya en Put A Little Love On Me al een voorproefje van zijn tweede studioalbum. Begin februari lanceerde de zanger ook een derde single: No Judgement. Het Ierse talent brengt op 13 maart zijn gloednieuwe album ‘Heartbreak Weather‘ uit.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Op vrijdag 6 maart om 10 uur kan je via Live Nation tickets voor de Belgische show kopen. De prijs voor een ticket bedraagt € 39,70, € 50,90 of € 62,10.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.