Home Fun YASSS: het boek ‘To All The Boys I’ve Loved Before’ wordt verfilmd...

YASSS: het boek ‘To All The Boys I’ve Loved Before’ wordt verfilmd door Netflix

En 'Pretty Little Liars'-actrice Janel Parrish speelt erin mee!

To All The Boys I've Loved Before

Goed nieuws voor de fans van ‘To All The Boys I’ve Loved Before‘. Netflix heeft de filmrechten van het boek namelijk verworven. In de film zullen er heel wat bekende gezichten te zien zijn, waaronder ‘Pretty Little Liars‘-actrice Janel Parrish.

Het young-adult-boekTo All The Boys I’ve Loved Before‘ vertelt het verhaal van de zestienjarige Lara Jean Song Covey. Lara is een half-Koreaans en half-Kaukasisch meisje dat een extreem goeie band heeft met haar zussen Margot en Kitty. De tiener houdt liefdesbrieven bij die ze heeft geschreven naar alle jongens van wie ze ooit heeft gehouden. Maar op een dag verdwijnt de hoedendoos waarin al haar brieven zitten en dat leidt tot een reeks van gebeurtenissen.

Janel Parrish

De film is gebaseerd op het gelijknamige boek van Jenny Han. Het is ‘X-Men: Apocalypse‘-actrice Lana Condor die de rol van Lara op zich neemt. ‘The Fosters‘-acteur Noah Centino speelt de rol van Peter Kavinsky. ‘Pretty Little Liars‘-actrice Janel Parrish zal de rol van grote zus Margot vertolken in de film. Klein zus Kitty wordt gespeeld door Anna Cathcart.

De film komt op 17 augustus uit op Netflix in de Verenigde Staten. Wanneer hij bij ons te zien zal zijn is nog niet duidelijk.

Lees ook: 

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.