Home Fun YASSS: Lil’ Kleine komt met zijn solo-tournee ‘Alleen’ naar Antwerpen

YASSS: Lil’ Kleine komt met zijn solo-tournee ‘Alleen’ naar Antwerpen

Ben jij er ook bij?

Lil' Kleine
Instagram @lilkleine

De muziek van Lil’ Kleine is superpopulair in ons land, en dat is volgens ons vrij logisch. De Nederlandse rapper kent er wat van en is helemaal niet lastig om naar te kijken! Voor de Belgische fans hebben we dan ook supergoed nieuws: de muzikant treedt in april namelijk op in Antwerpen. De voorverkoop van het optreden start vanavond om 20 uur, en we hebben zo het gevoel dat het concert snel uitverkocht zal zijn. Erbij zijn, dus!

Solotournee ‘Alleen’

Op 28 april 2018 kunnen jullie Lil’ Kleine in real life zien. De 22-jarige rapper komt namelijk met zijn eerste solotourneeAlleen‘ naar de Lotto Arena in Antwerpen. Met zijn nieuwe liedjes laat hij een gevoeligere kant van zichzelf zien, maar hij behoudt natuurlijk nog zijn stoere Nederlandse taal.

Klaar voor de start?

Op 5 oktober 2017 om 20 uur start de ticketverkoop voor Lil’ Kleines concert, maar je zal snel moeten zijn. Zijn optreden in het Amsterdamse Carré was namelijk binnen het halfuur uitverkocht, en bij ons zal dat waarschijnlijk niet anders zijn. De prijzen variëren tussen € 27,50 en € 42,50. Voor een meet-and-greet betaal je € 125.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.