Home Fun YASSS: Netflix komt met een nieuwe weerwolvenserie ‘The Order’

YASSS: Netflix komt met een nieuwe weerwolvenserie ‘The Order’

Dit wordt sowieso onze nieuwe verslaving.

Netflix kondigde zopas aan dat ze een nieuwe serie inblikken: ‘The Order’. Het verhaal draait rond hottie Jack, die terechtkomt in een wereld vol magie, monsters en zwarte kunsten. Spannend!

We hebben goed nieuws dat je dag, week en zelfs je hele máánd zal goedmaken. Netflix komt namelijk met een gloednieuwe serie: ‘The Order’. In deze soap staan weerwolven en andere mysterieuze monsters uit de onderwereld centraal. Fans van ‘Shadowhunters’, ‘Stranger Things’ en ‘Teen Wolf’ hebben binnenkort dus een nieuw excuus om een hele avond in de zetel te ploffen voor de televisie met een zak chips of popcorn. Sorry, not sorry!

Angstaanjagende reis

‘The Order’ vertelt het verhaal van student Jack Morton, die lid wordt van een geheim genootschap genaamd ‘The Order’, waar hij wordt ondergedompeld in een wereld van magie, monsters en intriges. Beetje bij beetje ontdekt Jack duistere familiegeheimen en een strijd tussen weerwolven en zwarte kunsten. Netflix beschrijft de nieuwe serie als een magische en angstaanjagende reis waarin je personen hun ware aard leert kennen én de monsters die in hen schuilen.

Topcast

De serie zal bestaan uit tien afleveringen, en Netflix slaagde erin om een topcast te selecteren. De hoofdrollen zijn voor Jake Manley – hottie! – uit ‘Heroes: Reborn’, Sarah Grey uit ‘Legends Of Tomorrow’, Matt Frewer uit ‘Altered Carbon’, Sam Trammell uit ‘True Blood’ en Max Martini uit ‘Training Day’.

1 / 7
Jake Manley
Sarah Grey
Adam DiMarco
Jedidiah Goodacre
Louriza Tronco
Sam Trammell
Max Martini
Jake Manley
Jake Manley

Sarah Grey
Sarah Grey

Adam DiMarco
Adam DiMarco

Jedidiah Goodacre
Jedidiah Goodacre

Louriza Tronco
Louriza Tronco

Sam Trammell
Sam Trammell

Max Martini
Max Martini

We kunnen nu al niet wachten om deze serie van begin tot einde te bingewatchen! Helaas is er nog geen releasedatum bekendgemaakt, wij houden je op de hoogte.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.