Home Fun YASSS: op deze datum gaat het derde seizoen van ‘Riverdale’ van start

YASSS: op deze datum gaat het derde seizoen van ‘Riverdale’ van start

En dat is niet de enige The CW-serie die terug naar je scherm komt!

Riverdale
Instagram @thecwriverdale

Nog een kleine vier maanden en we mogen weer wekelijks genieten van een aflevering van ‘Riverdale‘. En dat is niet de enige The CW-serie die terugkeert. Het netwerk heeft namelijk releasedatums van verschillende series online gegooid. We can’t wait!

We waren al blij toen we ontdekten dat we geen volledig jaar hoeven te wachten op het derde seizoen van ‘Riverdale‘, en nu hebben we ook een officiële datum: 10 oktober 2018. Joepie! Het is nog niet duidelijk of het derde seizoen dan ook van start gaat op Netflix, maar veel tijd zal er niet tussenzitten aangezien de vorige twee seizoenen altijd gelijk liepen met de uitzendingen in de VS.

‘Charmed’ en ‘Legacies’

Riverdale‘ is niet de enige The CW-serie die opnieuw naar je scherm komt. In oktober beginnen onder andere ook de nieuwe seizoenen van ‘The Flash‘, ‘Black Lightning‘, ‘Supernatural‘, ‘Dynasty‘, ‘Supergirl‘, ‘Arrow‘ en ‘DC’s Legends of Tomorrow‘. Op 14 oktober is de langverwachte première van ‘Charmed‘ en op 25 oktober die van ‘Legacies‘. Yasss! ‘Jane the Virgin‘, ‘The 100‘, ‘iZombie‘ en ‘Roswell‘ zijn pas gepland voor later op het najaar.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.