Home Fun YASSS: ‘Riverdale’ zal weer meer focussen op belangrijke thema’s

YASSS: ‘Riverdale’ zal weer meer focussen op belangrijke thema’s

De nieuwe trailer belooft veel goeds!

riverdale
Foto: Instagram @thecwriverdale

Goed nieuws voor de echte ‘Riverdale‘-fans onder jullie. De tweede helft van de Netflixserie zal namelijk teruggaan naar hoe het vroeger was. Dat wil zeggen dat ze zich in de komende afleveringen zullen focussen op het schoolleven van Archie en zijn vrienden en dus ook op de relaties en vriendschappen. Joepie, back to basics!

Vriendschappen en relaties

We tellen ongeduldig af naar 18 januari 2018, want dan is ‘Riverdale’ terug! Gelukkig komen we in de tussentijd heel wat te weten over de nieuwe afleveringen dankzij de trailers en interviews. Nu is er goed nieuws voor de fans die het eerste seizoen beter vonden dan het tweede. Volgens uitvoerend producent Roberto Aguirre-Sacasa zullen de komende episodes namelijk meer focussen op de vriendschappen en relaties.

Begrijp ons niet verkeerd: we houden van ‘Riverdale’ en al zijn afleveringen. Toch hebben we in het tweede seizoen de liefde gemist en hadden we het toch een beetje gehad met die moordlustige black hood. Nu Mr. Svenson gepakt werd, is dat hoofdstuk eindelijk afgesloten (of dat lijkt toch zo).

Drama en misdaad

Toch wil dat niet zeggen dat we afscheid moeten nemen van andere elementen zoals drama en misdaad. Die thema’s zullen nog steeds heersen in de show. Daarnaast zullen we eindelijk Jellybean, het zusje van Jughead, te zien krijgen en ook de verloren broer van Betty zal een rol spelen!

Happy Holidays from Mama and her Coops 🎄⛄️🕯

A post shared by Madchen Amick (@madchenamick) on

Trailer

We can’t wait! De trailer belooft alleszins veel goeds.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.