Home Film YASSSS: deze 8 Disneyfilms mogen we dit jaar nog verwachten!

YASSSS: deze 8 Disneyfilms mogen we dit jaar nog verwachten!

Disneyfilms
Foto: Marvel
Disney heeft zonet aangekondigd welke films we nog voor 2019 kunnen verwachten. En wij kunnen niet meer excited zijn! Onder andere Cruella en Captain Sparrow komen (terug) naar het grote scherm. Deze films krijgen we dit jaar nog te zien. 

We all love Disney! Het zijn films waar ie-der-een is mee opgegroeid en waarin onze grootste dromen en fantasieën uitkwamen. Dat we niet echt kind meer zijn, wil niet zeggen dat we ons geen kind meer kunnen voelen! Daarom kunnen wij niet wachten tot we al deze nieuwe films kunnen bekijken.

‘Beauty and the Beast’

Ja, we kunnen het niet genoeg zeggen, maar hier kijken we allemaal al maanden naar uit en het is bijna zover! Op 17 maart 2017 kunnen we Emma Watson eindelijk zien schitteren als een echte Disneyprinses!

‘Guardians of the Galaxy Volume 2’

Het vervolg op de eerste film komt naar het grote scherm in april 2017 en kunnen we eindelijk wegsmelten bij baby Groot. So cute!

‘Cars’

De derde ‘Cars‘-film komt uit in juli 2017.

‘Pirates of the Carribean: Dead Men Tell No Tales’ (of ‘Pirates of the Caribbean: Salazar’s Revenge’)

Johnny Depp en Orlando Bloom zien we binnenkort ein-de-lijk terug de woeste zeeën bevaren in een nieuwe ‘Pirates of the Carribean’! De vijfde film komt eind mei uit.

‘Thor: Ragnarok’

In november 2017 kunnen we hottie Chris Hemsworth terug bewonderen op het grote scherm. Volgens geruchten zal zelfs The Hulk zijn gezicht laten zien in de nieuwe ‘Thor’-film. Het is jammer genoeg nog even wachten op de official trailer.

New logo for Marvel's "Thor: Ragnarok" unveiled at #MarvelSDCC!

A post shared by Thor (@thormovie) on

‘Coco’

De film ‘Coco‘ is gebaseerd op de Mexicaanse feestdag ‘Dag van de Doden‘. De film komt uit in november 2017!

‘Star Wars’

Het achtste deel van ‘Star Wars‘ heeft nog geen titel en geen trailer, maar we kunnen wel al zeggen dat de film in december 2017 uitkomt. Yesss!

‘Cruella’

Oh. My. God. Na de live-action films van ‘The Jungle Book‘ en ‘Beauty and the Beast‘ komt er nu ook een remake van ‘101 Dalmatians‘ die zal focussen op het leven van Cruella Devil, gespeeld door Emma Stone. Het is nog een klein jaartje wachten voor we de nieuwe film in december 2017 op het grote scherm kunnen zien.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.