Home Fun YAY: de trailer voor het tweede seizoen van ‘Riverdale’ is er ein-de-lijk

YAY: de trailer voor het tweede seizoen van ‘Riverdale’ is er ein-de-lijk

Riverdale
Foto: YouTube

Binnenkort kunnen we genieten van dubbel zo veel ‘Riverdale‘-plezier. Zoals we vorige week al verklapten, krijgen we maar liefst 22 afleveringen te zien in het nieuwe seizoen. Nu krijgen we daar eindelijk ook beeld bij te zien, want er is een teaser trailer voor het tweede seizoen. En die begint waar het eerste was geëindigd.

Trailer

De trailer wordt ingeleid door de stem van hottie Jughead: ‘Mensen zullen hierop terugkijken als het exacte moment waarop het laatste stukje onschuld van Riverdale eindelijk overleed.’ Daarna zien we een bebloede Archie Andrews die zijn vader Fred het ziekenhuis binnendraagt nadat hij werd neergeschoten door een gemaskerde man. Zijn vrienden komen Archie meteen bezoeken in het ziekenhuis om hem te steunen en te weten te komen wat er is gebeurd. We zien ook Pop Tate, die aanwezig was bij de schietpartij. Hij vertelt dat de schutter wel de engel des doods leek. Daarna zien we Cheryl Blossom, die haar moeder in het ziekenhuis bezoekt nadat ze hun huis samen met haar moeder in brand stak. Het lijkt erop dat Cheryl een beetje gek is geworden wanneer ze haar moeder over het hoofd aait en het volgende zegt: ‘De dingen zullen vanaf nu anders zijn, mama. Beter, dat zal je zien.’ Penelope Blossom lijkt doodsbang van haar dochter.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Anderhalve minuut spanning

De video duurt nog geen anderhalve minuut, maar hij doet ons nu al de kriebels krijgen. We kunnen niet wachten op een nieuwe trailer. De première van het nieuwe seizoen is gepland op woensdag 11 oktober 2017.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.