Home Fun COOL: met deze nieuwe Instagramfunctie deel je gemakkelijk foto’s van anderen op...

COOL: met deze nieuwe Instagramfunctie deel je gemakkelijk foto’s van anderen op je story

Gedaan met screenshots!

Instagram
Foto: Shutterstock

Instagram blijft ons maar verrassen. Er komen steeds meer nieuwe, leuke functies bij. Zo kregen we eerder al gifjes (die om een hele goede reden weer verwijderd werden) en nu komt er nog een nieuwe functie bij: de Instastories-deelfunctie.

De nieuwe functie werkt een beetje zoals de geciteerde tweets op Twitter. Binnenkort kan je namelijk eerder geposte foto’s van jezelf én van anderen delen op je story.

Gedaan met screenshots 

Wilde je vroeger al een eerder geposte foto delen op je story, dan moest je daar ofwel een screenshot van nemen, ofwel een andere app voor gebruiken. Dat is nu (bijna) verleden tijd. Door de resharing-functie zal je al je oude foto’s in een handomdraai opnieuw kunnen delen mét een link naar het originele bericht. Joepie!

Als Kylie Jenner bijvoorbeeld een superleuke foto deelt, die jij wilt tonen aan je volgers, dan kan je dat gewoon delen. Je kan ook leuke stickers bij de foto zetten om er een echt leuk kunstwerkje van te maken. Wie dan op de foto klikt, komt uit bij het account van diegene die de foto het eerst postte. Zo hoef je je geen zorgen te maken over credits.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Testfase 

Momenteel zit de nieuwe functie nog in de testfase. Dat wil zeggen dat er al een paar mensen het resharen aan het testen zijn. Wij zullen er dus nog even op moeten wachten. Gelukkig is er online al een preview verschenen waardoor we toch al een beetje van de nieuwe update kunnen meegenieten.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Wil je niet dat mensen jouw foto’s kunnen delen? Geen paniek! Je kan de functie namelijk gewoon uitzetten.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.