Home Fun YESSS: er komt misschien eindelijk écht een vervolg op ‘Gossip Girl’

YESSS: er komt misschien eindelijk écht een vervolg op ‘Gossip Girl’

Met de originele cast!

Gossip Girl
Foto: Instagram @gossipgirl

Er doen al een hele tijd geruchten de ronde dat er een remake komt van ‘Gossip Girl‘ mét de originele cast. Tot nu toen konden we daar alleen maar op hopen, maar het ziet ernaar uit dat het toch zal gebeuren! Volgens een insider moeten enkel nog de puntjes op de i worden gezet en daarna kunnen ze van start gaan. Oh my god!

Het is al vijf jaar geleden dat we afscheid namen van alle roddels en drama uit ‘Gossip Girl‘. En we begrijpen nog steeds niet waarom er ooit een einde aan werd gemaakt. Volgens een insider staan de makers op het punt om de grote comeback aan te kondigen, maar dat de details gewoon nog afgewerkt moeten worden.

Nieuwe Gossip Girl

Het plot is volgens diezelfde bron helemaal uitgewerkt. De remake zal beginnen vanaf het punt dat de show eindigde, maar zal dan een grote sprong in de tijd maken. Daar zullen we zien waar de personages zijn en wat ze nu doen. De grootste verandering zal zijn dat Dan Humphrey niet meer Gossip Girl is. Die persoon zal gespeeld worden door iemand helemaal anders, weer een anoniem personage.

Upper East Siders

Ed Westwick aka Chuck Bass en Blake Lively aka Serena van der Woodsen zien een reünie alleszins wel zitten. Net als wij trouwens! Leighton Meester aka Blair Waldorf daarentegen is nog wat terughoudend. De voornaamste reden daarvoor zou zijn dat ze echt niet overeenkomt met Blake, maar volgens geruchten zou ze normaal gezienwel terugkomen naar de show. Hopelijk kloppen al deze geruchten, want wij willen héél graag weer avonturen zien van de Upper East Siders! En wat is een Blair Waldorf zonder haar Serena?!

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.