Home Celebs Celeb News HILARISCH: ‘YOU’-acteur Penn Badgley heeft beste reactie op zijn 1 miljoen volgers

HILARISCH: ‘YOU’-acteur Penn Badgley heeft beste reactie op zijn 1 miljoen volgers

'Het enige wat ik moest doen was mensen beginnen vermoorden.'

Penn Badgley
© Netflix

Penn Badgley, die stalker Joe Goldberg speelt in de nieuwe Netflixserie ‘YOU’, waarschuwde vorige week al voor zijn personage. Nu heeft de acteur ook een video gepost op Instagram waarin hij op een hilarische manier reageert op zijn meer dan 1 miljoen volgers.

‘Gossip Girl’-acteur Penn Badgley speelt momenteel het personage Joe Goldberg, stalker en moordenaar, in de gloednieuwe Netflixserie ‘YOU’. Die rol heeft hem vreemd genoeg heel wat populariteit opgeleverd. Het heeft er zelfs voor gezorgd dat hij nu meer dan 1 miljoen volgers op Instagram heeft.

Bedenkingen

Over die toename aan fans heeft Penn zelf toch zo zijn bedenkingen. Hij postte een video op Instagram waarin hij reageert op zijn populariteit. De acteur had het volgende te zeggen: ‘Hey, goeiemorgen vanuit Manila. Ik word wakker en zie, ik dacht nooit dat de dag zou komen, maar ik word wakker en zie dat ik 1 miljoen volgers heb. Ik weet niet wat ik moet zeggen, want het enige wat ik moest doen was mensen beginnen vermoorden. Maak dat jullie weg zijn allemaal.’ De hele video bestaat uit een en al acteerwerk en het is dan ook hilarisch. We wisten niet dat Penn zo grappig was! Bekijk het filmpje zelf hieronder.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.