Home Fun ZIEN: zo ziet Netflix-hitserie ‘You’ eruit zonder de voice-over van Joe

ZIEN: zo ziet Netflix-hitserie ‘You’ eruit zonder de voice-over van Joe

De definitie van een awkward silence.

You Joe Goldberg
© IMDB

Wie Netflix op Twitter volgt, weet dat de streamingsite vaak met gevatte en grappige tweets uitpakt. Een voorbeeld daarvan is deze recente korte video over hun hitserie ‘You’.

De serie ‘You’ is veelbesproken omdat kijkers het hoofdpersonage Joe Goldberg, een stalker eersteklas, gingen romantiseren. Maar uiteraard ook omdat het een gewoon steengoede serie is. Liefhebbers van de reeks hebben ze natuurlijk al lang gebingewatcht en zijn bekend met de eeuwig durende interne monologen van Joe. Dus waarom halen we ze niet eens weg?, dachten ze bij Netflix.

Joe, waarom ben je zo stil?

In de compilatie zie je enkele bekende scènes uit de serie, maar dan zonder de innerlijke monoloog. En laten we eerlijk zijn, deze video is echt wel de definitie van een awkward silence. Als we ons dan bedenken dat de andere personages altijd getuige moesten zijn van deze lange stiltes, vragen we ons toch af waarom zij zijn ware aard niet eerder ontmaskerden.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.