Home Fun DIY Dit YouTubeaccount laat zien hoe je magische Disneypersonages tekent

Dit YouTubeaccount laat zien hoe je magische Disneypersonages tekent

Van Elsa uit 'Frozen' tot Tinker Bell uit 'Peter Pan'.

disneypersonages tekenen
© Eepong Cheong via Unsplash

Wil jij een nieuwe creatieve hobby aanleren? Misschien is tekenen dan wel iets voor jou. Het officiële Disney Parks-account laat op YouTube zien hoe je de magische personages uit je favoriete Disneyfilms kan tekenen.

Ben je het bingewatchen van series eventjes beu of wil die puzzel met die honderden stukjes maar niet lukken? Dan is het tijd om je zinnen even op een andere hobby te zetten! Als jij een echte Disneyfan bent en de magische figuurtjes wil leren tekenen, kan dat dankzij het YouTubeaccount Disney Parks. Zij hebben een playlist met verschillende tekenlessen staan.

Elsa uit ‘Frozen’ tot Tinker Bell uit ‘Peter Pan’

De video’s zijn niet nieuw, maar de tips & tricks komen nu meer dan ooit van pas. In de tutorials legt een medewerker van Walt Disney stap voor stap uit hoe je bijvoorbeeld Elsa uit ‘Frozen‘, Tinker Bell uit ‘Peter Pan‘ of Minnie Mouse tekent. De afspeellijst bestaat uit maar liefst 42 video’s. Je zal je dus geen seconde vervelen!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.