Home Fun Food YUM: deze KitKat is gevuld met chocoladecake

YUM: deze KitKat is gevuld met chocoladecake

KitKat
Foto: Nestlé Japan

Wanneer we zin hebben in iets zoet, krijgen we soms een beetje last van keuzestress. Willen we nu een stukje chocolade, een crunchy koekje of hebben we toch eerder zin in een plakje cake? Wel, deze zorgen zijn vanaf nu verleden tijd, want er bestaan nu KitKats die gevuld zijn met chocoladecake!

We have a winner! Voortaan hoef je geen kwartier meer staan twijfelen voor de snoepautomaat, maar weet je meteen welke lekkernij je naar binnen wil werken. Er bestaan namelijk KitKats die gevuld zijn met chocoladecake. Za-lig!

Japanse patissier

Het heeft bovendien meer dan een jaar geduurd om deze reep te ontwikkelen dus dan weet je dat ‘ie sowieso lekker is. De Japanse patissier Yasumasa Takagi heeft lang gezocht naar de ideale mix van ingrediënten. De smaak van de cake moest goed zitten, maar ook de zoetigheid was van belang.

KitKats
Foto: Nestle Japan

Gateau Mignon

Het koekje kreeg de naam Gateau Mignon met zich mee en zal jammer genoeg alleen verkrijgbaar zijn in de Chocolatory van KitKat. Liefhebbers zullen dus een reisje naar Japan moeten boeken, maar ons lijkt het alvast meer dan de moeite waard. Wie weet komt de lekkernij ooit naar ons land als er genoeg vraag naar is, pretty please?

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.