Home Fun Food YUM: je kan nu al de donuts van Kamal Kharmach in avant-première...

YUM: je kan nu al de donuts van Kamal Kharmach in avant-première proeven

Aanvallen!

Donuts
© Instagram @kamal_kharmach

Comedian Kamal Kharmach verwende ons in het verleden al met zijn beste grapjes, maar vanaf begin september gooit hij het over een andere boeg en opent hij een eigen donutzaak. En wij hebben nog meer goed nieuws, want zijn donuts kan je nu al in avant-première proeven. Brb, wij gaan even onze voorraad inslaan!

Kamal Kharmach is volop bezig met de voorbereidingen van zijn allernieuwste zaak Donuttello. Zijn pand aan de Oude Koornmarkt, achter de Groenplaats, is bijna klaar en speciaal voor de nieuwsgierigen onder ons heeft Kamal een leuke verrassing in petto.

Avant-première

Normaal moeten we tot 4 september wachten om van de overheerlijke donuts te proeven, maar Kamal verhuisde al een deel van zijn assortiment naar de Antwerpse koffiebar Caffènation. Driewerf hoera! Wil jij een donuts met oreokoekjes of Snickers proeven? Haast je dan als de bliksem naar Antwerpen. See you there!

Kan je niet wachten tot maandag om jezelf vol te proppen met onze donuts?➡️ Ze zijn al verkrijgbaar bij Caffenation Roastery and Bar Pakt . *Homer Simpsons voice* Hmmmmmm , donuts….

Posted by Donuttello on Tuesday, August 29, 2017

Nog meer lekkers: 

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.