Home Fun Food YUM: Tarte à Moi lanceert single portions om aan je zoete goesting...

YUM: Tarte à Moi lanceert single portions om aan je zoete goesting te voldoen

Tarte à moi
Tarte à moi

Zin in een taartje maar is een volledige gâteau net iets te veel van het goede? Tarte à Moi lanceerde deze week zijn single portions: zes individueel verpakte taartjes om meteen op te smullen.

Jij bent meer van de karamel-chocolade? Maar je lief houdt het liever bij citroen-meringue? De discussie om welk taartje er uiteindelijk mee naar huis gaat, is vanaf nu voor goed verleden tijd want het Belgische Tarte à Moi pakt uit met maar liefst zes single portions. Wie van fris en fruitig houdt kan zich dus volledig laten gaan in een potje citroen-meringue. Geen taartje, maar wel een heerlijk dessertje om uit te lepelen!

Chocolade, frangipane of karamel

Nog meer in een potje: brownie met room en noten. Ideaal voor echte chocoholics! In het assortiment taartspiesjes vind je chocoladetaart met peer of frangipanetaart met appel. Liever een écht klein taartje? Dan kies je uit een pecantaartje of een taartje met chocolade en karamel (onze favoriet!). Loopt het water je spontaan in de mond? Je vindt de single portions van Tarte à Moi vanaf deze week exclusief bij Delhaize (prijzen tussen € 1,99 en € 2,99).

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.