Home Fun Zal deze ‘PLL’-actrice ook te zien zijn in de ‘Pretty Little Liars’-spin-off?!

Zal deze ‘PLL’-actrice ook te zien zijn in de ‘Pretty Little Liars’-spin-off?!

Foto: Instagram @prettylittleliars

We meldden jullie al het goede nieuws dat er een ‘Pretty Little Liars‘-spin-off genaamd ‘The Perfectionists naar ons televisiescherm komt. En dat daar twee originele ‘PLL‘-actrices in meespelen. Nu doet het gerucht de ronde dat er misschien ook een derde Liar zal verschijnen in de nieuwe serie!

We moesten dan wel voorgoed afscheid nemen van onze geliefde serie ‘Pretty Little Liars‘, maar een definitief afscheid van de girls bestaat niet. Zoals we al zeiden, zien we binnenkort Sasha Pieterse en Janel Parrish acteren in de ‘PLL‘-spin-offThe Perfectionists‘. Maar nu komt daar misschien wel een derde actrice bij!

Emison

Toen bekend werd dat Sasha Pieterse de rol van Ali DiLaurentis weer op zich zal nemen in de nieuwe serie, vroegen alle Emison-shippers zich natuurlijk af wat er dan met Emily Fields en de tweeling gebeurt. Gelukkig beantwoordde Sasha die vraag in een interview! Ze weet niet veel over de serie, maar ze weet wel dat Emison supergelukkig is met de baby’s. Alles blijft hetzelfde voor hen in ‘The Perfectionists’. Yesss!

Q: Emison or Paily? A: Emison ofc❤ #SashaPieterse #AlisonDiLaurentis #ShayMitchell #EmilyFields #Emison

A post shared by PLL❤🇵🇹 (@prettylittleliars2304) on

Of we Shay Mitchell ook effectief zullen zien in de show is nog niet zeker, maar Sasha weet wel dat het heel goed mogelijk is. Laten we dus hopen van wel!

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.