Home Fun ZIEN: Zendaya en Tom Holland zijn terug in nieuwe ‘Spider-Man’-trailer

ZIEN: Zendaya en Tom Holland zijn terug in nieuwe ‘Spider-Man’-trailer

Worden hun personages in de tweede film meer dan vrienden?

Spider-Man
© Marvel

Vorige zomer was de nieuwe ‘Spider-Man’-film te zien in de cinemazalen. Nu komen Tom Holland en Zendaya binnenkort terug naar het grote scherm. Er is zonet een teaser gelanceerd voor ‘Spider-Man: Far From Home’. En we can’t wait!

Voor we de eerste film hadden gezien, gaven we toe niet zo’n fan te zijn van de ‘Spider-Man’-films. Toch is onze mening na ‘Spider-Man: Homecoming’ veranderd. En dat komt vooral door de acteurs. Tom Holland speelt namelijk de hoofdrol van Peter Parker in de film. Zendaya heeft vorig de rol van Michelle (M.J.), Peters love interest, gescoord en neemt die in het tweede deel ook weer op zich.

Schurk Mysterio

In de teaser van de nieuwe ‘Spider-Man: Far From Home’ zien we dat Peter Parker gewoon een leuke schoolreis wil met zijn vrienden Ned en M.J., zonder Spider-Man. Maar daar steekt de schurk Mysterio een stokje voor en Peter moet iedereen zien te redden.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

De film speelt vanaf deze zomer bij ons in de cinemazalen.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.