Home Fun ZIEN: de magische trailer voor Disney’s ‘A Wrinkle In Time’

ZIEN: de magische trailer voor Disney’s ‘A Wrinkle In Time’

A Wrinkle In Time
Foto: YouTube

De eerste trailer voor de nieuwste Disneyfilm ‘A Wrinkle in Time’ werd zonet vrijgegeven en hij is werkelijk adem-be-ne-mend. De 14-jarige Storm Reid speelt de rol van Meg Murry én aan de trailer te zien doet ze dat werkelijk fantastisch.

De regie van de verfilming van Madeleine L’Engle’s bestseller werd toevertrouwd aan Ava DuVernay en dat is in de VS a big deal. DuVernay (bekend van het historische Martin Luther King-drama ‘Selma’) is namelijk de eerste Afro-Amerikaanse vrouw die een film regisseert met een budget van 100 miljoen dollar. Mede dankzij haar kreeg ‘A Wrinkle in Time’ een opvallend diverse cast.

Het verhaal

De jonge Storm Reid neemt de rol van Meg Murry voor haar rekening en wordt daarin bijgestaan door Oprah Winfrey als Mrs. Which, Reese Witherspoon (met roodharige pruik!) als Mrs. Whatsit en Mindy Kaling als Mrs. Who. Gugu Mbatha-Raw en Chris Pine spelen Megs ouders, Dr. Kate Murry en de op mysterieuze wijze verdwenen Dr. Alex Murry.

Magische trailer

De trailer belooft ons veel spanning, magie, coole effecten én goede muziek.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

‘A Wrinkle in Time’ zal in het voorjaar van 2018 te zien zijn in de bioscoop. We. Can’t. Wait.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.