Home Fun ZIEN: de trailer van de live-actionfilm ‘The Little Mermaid’ is magisch

ZIEN: de trailer van de live-actionfilm ‘The Little Mermaid’ is magisch

Aftellen maar!

The Little Mermaid
Foto: IMDb

Naast ‘The Nutcracker‘, ‘Mulan‘ en ‘Aladdin‘ staat er ons nog een magische live-actionremake te wachten. ‘The Little Mermaid‘ is namelijk binnenkort te zien op het witte doek. En aan de trailer te zien, is die magischer dan ooit.

De Kleine Zeemeermin

Een jonge reporter Cam Harrison – gespeeld door William Moseley (‘Narnia‘) – en zijn nichtje Elle – gespeeld door Loreto Peralta – ontdekken een mooi en betoverend wezen waarvan ze geloven dat zij echt De Kleine Zeemeermin is. Het meisje in kwestie heet Elizabeth, gespeeld door Poppy Drayton (‘The Shannara Chronicles‘), en is gevangen genomen door de slechte circusbaas Locke (Armando Gutierrez) die haar ziel in zijn macht heeft.

Hans Christian Andersen

In tegenstelling tot de andere remakes is de live-actionversie van ‘The Little Mermaid‘ niet gebaseerd op de klassieke Disneyfilm, maar wel op het gelijknamige sprookje uit 1837 van Hans Christian Andersen. De film komt op 18 augustus 2018 uit in de Verenigde Staten. Vanaf wanneer hij bij ons te zien zal zijn, is nog niet bekend. De trailer belooft alvast veel magisch goeds!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.