Home Fun ZIEN: ‘PLL’-actrice Sasha Pieterse speelt mee in ‘The Honor List’

ZIEN: ‘PLL’-actrice Sasha Pieterse speelt mee in ‘The Honor List’

De ideale film om samen met je vriendinnen te bekijken.

Sasha Pieterse
Foto: YouTube

Wij zijn dol op vriendinnenfilms zoals ‘The Sisterhood of the Traveling Pants’ en ‘Sex and the City’. Gelukkig voor ons kunnen we binnenkort dan ook nog een film aan dit lijstje toevoegen en we hebben nog meer goed nieuws, want ‘PLL’-actrice Sasha Pieterse speelt een van de hoofdrollen. Maak kennis met ‘The Honor List’!

Sasha Pieterse kennen we natuurlijk allemaal van haar rol als Alison DiLaurentis uit ‘Pretty Little Liars en wij hebben alvast goed nieuws voor alle fans van de serie. De ‘PLL’-actrice speelt binnenkort namelijk mee in de film ‘The Honor List’. Hier krijgt ze onder andere het gezelschap van Arden ChoMeghan Rienks en Karruche Tran.

‘The Honor List’

Met z’n vieren spelen ze een groep vriendinnen die in hun laatste jaar middelbaar met een traumatische gebeurtenis te maken krijgen. Honor (gespeeld door Arden Cho) sterft plots en het is aan de overige drie meisjes om haar ‘honor list’ af te werken. Dit is een soort van bucketlist die ze enkele jaren geleden samen hadden opgesteld. Samen beleven ze zo verschillende avonturen en dit maakt hun band opnieuw sterker. Benieuwd? Check dan snel onderstaande trailer.

‘The Honor List’ komt uit op 11 mei.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.