Home Fun ZIEN: young-adult-scifi-film ‘The Darkest Minds’ is de nieuwe ‘Divergent’ en ‘The Maze...

ZIEN: young-adult-scifi-film ‘The Darkest Minds’ is de nieuwe ‘Divergent’ en ‘The Maze Runner’

Aftellen maar!

The Darkest Minds
YouTube

Als je fan bent van films zoals ‘Divergent‘, ‘The Maze Runner‘ en ‘The Hunger Games‘ zal ‘The Darkest Minds‘ helemaal jouw ding zijn. De young-adult-sciencefictionfilm komt in augustus in de cinema. En wij tellen af!

De makers van de populaire serie ‘Strangers Things‘ komen in augustus met een sciencefictionfilm die gericht is op jongeren. ‘The Darkest Minds‘ vertelt een verhaal dat zich afspeelt in Amerika in de toekomst, waarbij een pandemie genaamd IAAN 98 % van de kinderen jonger dan twintig jaar gedood heeft. De overige 2 %, die het heeft overleefd, ontwikkelde krachten en wordt nu gezien als een bedreiging. Daarom worden alle overblijvende jongeren in rehabilitatiekampen geplaatst. Ruby is een van de krachtigste tieners ooit en wordt bestempeld als ‘Oranje’. Wanneer uitkomt hoe sterk ze wel niet is, ontvlucht ze samen met drie anderen het kamp.

Boekenreeks

De film is gebaseerd op de gelijknamige boekenreeks van Alexandra Bracken. Amandla Stenberg, bekend van ‘Everything, Everything’ speelt de hoofdrol van Ruby. De trailer belooft alvast veel goeds!

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.