Home Fun ZIEN: überschattige trailer van nieuwe Winnie de Poeh-film

ZIEN: überschattige trailer van nieuwe Winnie de Poeh-film

'Christopher Robin' komt in augustus in de bioscoop.

Winnie de Poeh
Foto: IMDb

Winnie de Poeh neemt je deze zomer mee op avontuur in de live-action film ‘Christopher Robin’. De teddybeer wil opnieuw vreugde brengen in het leven van zijn jeugdvriend Janneman Robinson.

Als je nog niet smelt bij deze warme temperaturen, dan doe je dit zeker wel na het bekijken van de trailer van ‘Christopher Robin’. De live-action film draait volledig rond Winnie de Poeh, de iconische teddybeer met het rode truitje die gek is op honing. Poeh bezoekt zijn oude jeugdvriend Christopher Robin, bij ons bekend als Janneman Robinson, omdat hij zijn vriendjes Igor, Teigetje en Knorretje kwijtspeelde in het Honderd Bunderbos. Het wordt een zotte zoektocht vol avontuur en zotte fratsen.

Nostalgie verzekerd

Poeh merkt echter op dat Christopher, waarmee hij vroeger zo vaak onbezonnen speelde, eigenlijk niet zo gelukkig is. Hij wordt bedolven onder het werk waardoor hij tot zijn grote spijt zijn gezin niet veel ziet. De honingbeer beslist om daar samen met zijn kameraadjes iets aan te doen. Ze verlaten het bos en maken de straten van het drukke Londen onveilig.

‘Christopher Robin’ is een prachtige Disney-film vol vriendschap, liefde en natuurlijk Poeh beer! Nostalgie verzekerd. Acteur Ewan McGregor speelt Christopher Robin en Jim Cummings spreekt de stem in van de schattige Winnie de Poeh. De film komt bij ons in augustus in de bioscoop. Voor wie niet kan wachten tot dan, hier is alvast de trailer:

Lees ook: 

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.