Home Fun DIY COOL: Zita Wauters, Vexx en Elisa Guaracci tonen hoe je de schoolspullen...

COOL: Zita Wauters, Vexx en Elisa Guaracci tonen hoe je de schoolspullen van Hema pimpt

We willen jullie nog niet té veel aan de start van het schooljaar doen denken, enkel als het leuk nieuws is. En dat is dit volgens ons echt wel! Hema heeft namelijk een nieuwe campagne gelanceerd om studenten te tonen hoe ze hun schoolgerief uniek maken door te doedelen, te handletteren en te knutselen. De keten krijgt daarbij de hulp van enkele coole creatievelingen: Zita Wauters, YouTuber Vexx, Elisa Guaracci en Jamie-Lee Six.

Eigen school, eigen ding

In de Hema-winkels ligt momenteel weer een erg leuke back to school-collectie. Maar het kan altijd beter, dacht de Nederlandse keten. Uit onderzoek is namelijk gebleken dat jullie, schoolgaande jeugd, heel erg houden van gepersonaliseerd gerief in jullie schooltas. Hema geeft je de komende maand dan ook bakken inspiratie om je spulletjes te pimpen via de sociale media-kanalen van drie creatieve influencers.

Zita Wauters zal met enkele DIY-projectjes te zien zijn op YouTube-kanaal van Hema.

Vexx doet op zijn eigen kanaal wat hij het best doet: doedelen.

En Elisa Guarraci leert je handletteren, oftewel supermooie, originele letters tekenen.

Zelf proberen?

Het beste nieuws is dat al deze dingen ook in real life kan leren, gratis en voor niets! Hema organiseert drie workshops waarbij Zita, Vexx en Elisa aanwezig zullen zijn én die aan elkaar gepraat worden door niemand minder dan ‘D5R’-actrice Jamie-Lee Six. Noteer dus zaterdag 2 september (Gent), woensdag 6 september (Turnhout) of zaterdag 9 september (Hasselt) in je agenda, want dan kan je bij Hema terecht voor de workshops.

Collectie

Gepimpt of niet, wij zijn fan van de nieuwe Hema-spulletjes. Grafische prints, ombre-effectjes, schattige stickers: wij willen zelfs alles, en we gaan niet meer naar school…

1 / 7
Hema
Hema
Hema
Hema
Hema
Hema
Hema
Hema
Hema

Hema
Hema

Hema
Hema

Hema
Hema

Hema
Hema

Hema
Hema

Hema
Hema

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.