Home Geen categorie 10x leuke dingen doen onder de 10 euro

10x leuke dingen doen onder de 10 euro

Leuke dingen doen hoeft niet altijd duur te zijn. Money can’t buy happiness! Ik heb 10 leuke dingen geselecteerd die je voor minder dan 10 euro kunt doen. Veel plezier met iets leuks uitzoeken en plannen :)

1| Fotodagje
goedkoopleukedingen

Organiseer met een vriendin of je zus(je) een photoshoot! Goedkoop en super leuk. Een persoon neemt een camera mee en dan hoef je alleen nog maar een leuke plekje uit te zoeken voor de shoot. Plezier gegarandeerd!

2| Naar een Comedy Show
Vaak gaan comedians hun grappen ‘testen’ op een klein publiek om te kijken hoe dat publiek reageert. Deel uit maken van dit kleine publiek kost je niet veel en toch zijn er soms bekende comedians! Een voorbeeld is het Comedy Café in Amsterdam.

3| Gewoon even lekker dansen
goedkoopleukedingen2

Sporten en plezier tegelijk? Doe keihard jouw lievelingsmuziek aan en een dansje in je kamer. Het kost je niks, het is gezond, en het is hartstikke leuk!

4| Maak een bucketlist
Wat wil jij bereiken? Wat wil jij allemaal in je leven doen? Het is interessant om daar eens over na te denken. 

5| Goedkoop uiteten
Van Xenia heb ik geleerd dat er achter de Prinsengracht in Amsterdam een straatje is waar alle pizza’s maar 5 euro zijn! Of bijvoorbeeld naar De Peper in Amsterdam, waar je zelf kunt kiezen hoeveel je betaald voor je maaltijd. Je betaald tussen de 6 en 10 euro voor een voorgerecht en hoofdgerecht in een gezellig Berlijnachtig gebouw. Ander voorbeeld: Basis in Amsterdam, een gebouw waar je je eigen eten mee naar toe moet nemen maar toch een ‘uiteten-gevoel’ krijgt.

6| Avondje naar de bios
goedkoopleukedingen3

Bioscoop is onder de 10 euro, en het is meteen een leuk uitstapje!

7| Of gewoon een avondje netflix met pizza
Of leen eens een leuke DVD van een vriend(in).

8| Spelletjesavond
goedkoopleukedingen4
Organiseer een gezellige spelletjesavond! Laat je vrienden allemaal een leuk spelletje meenemen. Denk aan pokeren, ouderwets kaarten, het doolhof, risk, monopoly, etc. Je kunt natuurlijk ook je eigen spelletjes verzinnen.

9| Lekker wandelen in de waterleidingsduinen
Wandelen is altijd even lekker en al helemaal leuk om met z’n tweeën te doen. Als entree voor de waterleidingsduinen betaal je geloof ik 1 euro per persoon. Misschien ook nog een leuke idee om daarna door te gaan naar een pannenkoeken restaurant.

10| Een stad bezoeken met NS korting
goedkoopleukedingen5

NS heeft af en toe een leuke korting op treintickets. Leuk om een keer een stad te bezoeken die wat verder weg is. Dat betekend namelijk ook geen benzine- en parkeerkosten.

Ben je opzoek naar (goedkope) leuke dingen om in je eentje te doen? Hier vind je een aantal tips!

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.