Home Geen categorie 5x Foute uitspraken als een meisje ongesteld is

5x Foute uitspraken als een meisje ongesteld is

Het topic ‘Ongesteld Zijn’. Het is een valkuil waar iedere jongen zich steeds enthousiast in weet te werpen. Dit is de top 5 foute uitspraken als een meisje ongesteld is.


‘Ben je ongesteld ofzo?’
Als wij willen klagen/bitchen/whatsoever hebben we daar geen genetisch excuus voor nodig, guys. Zijn we even niet normaal aanspreekbaar? Volg dan het volgende stappenplan: 1) Blijf rustig 2) Laat ons even uitrazen en knik begrijpend 3) Geef ons gelijk over iedere hersenspinsel (ja: zelfs als we er heilig van overtuigd zijn dat ‘die wintertruien écht een goed idee zijn’ als we een stedentrip gaan maken naar Barcelona). 4) Knuffel ons als we ietwat zijn afgekoeld. Zie je wel? Niks aan de hand.


‘Zullen we Finding Nemo kijken?’

Believe me: die traanbuizen zijn op dit moment al geprikkeld genoeg. Géén goed plan dus om een film te kijken waar schattige visjes worden vermoord én ontvoerd. Weet je. Laat eigenlijk iedere film maar liggen die of a) de dood b) een gebroken hart of c) géén Ryan Gosling bevat.

‘Bewegen helpt tegen de kramp’
NOU EN?! Als wij in foetushouding naar een herhaling van Awkward willen kijken. Dan. Doen. We. Dat. Gewoon. Punt.


‘Wat is toch opeens met die onzinnige craving naar chocola?’

Jongens: ongesteldheid zónder een gigantische reep chocolade is als een frappuccino zonder grote toef slagroom. Als Facebook zonder like-button. Als Kim zonder bumpy achterwerk. Als Bert zonder…Afin. Je snapt het wel.

‘Vind je zelf ook niet dat je je een béétje aanstelt?’
Vind je zelf ook niet dat je géén recht van spreken hebt als je geen genetische invite hebt gehad voor het maandelijkse feestje?

Wat is de meest stomme uitspraak die ooit tegen jou is gezegd als je ongesteld bent?

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.