Home Celebs YAY: Billie Eilish staat dan toch op Main Stage van Pukkelpop

YAY: Billie Eilish staat dan toch op Main Stage van Pukkelpop

De 'Bad Guy'-zangeres stond oorspronkelijk in de Dance Hall.

© Getty

Een geluk bij een ongeluk: aangezien de band Good Charlotte hun act op Pukkelpop cancelde, kwam er een plekje op het hoofdpodium vrij voor Billie Eilish. En maar goed ook, want organisatoren hadden schrik dat de Dance Hall véél te klein zou zijn geweest voor de duizenden fans van de 17-jarige zangeres.

Billie zou normaal gezien op de laatste dag van het festival, zondag 18 augustus, in de Dance Hall staan, maar verschuift naar de Main Stage om daar de pannen van het dak te zingen. ‘We hebben haar uitvoerig gevolgd de voorbije maanden en overal bewees ze die plaats op de Main Stage meer dan waard te zijn’, vertelde festivalorganisator Chokri Mahassine in De Standaard.

‘We kregen een heleboel reacties van fans die vreesden dat de Dance Hall te klein ging zijn’, zei Mahassine. ‘Op het hoofdpodium zal iedereen haar in volle glorie aan het werk kunnen zien.’ En maar goed ook, want in de Dance Hall is er maar plaats voor een kleine 10.000 festivalgangers.

Billie staat tussen 15u en 16u op het hoofdpodium. Wie haar aan het werk wil zien zal dus een beetje vroeger de tent uit moeten kruipen. De volledige line-up vind je hier.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.