Home Geen categorie Budget Look: Catrice, Essence & Bourjois

Budget Look: Catrice, Essence & Bourjois

Aan de start van het nieuwe schooljaar, hoort natuurlijk een nieuwe look. Ik maakte deze budget look met behulp van de producten van Catrice, Essence en Bourjois. Zoals het een échte student betaamd. Kijk je mee?


Stap 1: Als eerste bracht ik de Essence Effect Eyeshadow (#6) aan op mijn gehele bewegend ooglid. Om mijn vermoeide ogen een extra kick te geven bracht ik aan de binnenkant van mijn ogen ook nog de lichtste tint uit de Essence 3D Eyeshadow (#07) aan.
Stap 2: Om deze ‘shiny metal’-look iets zachter te maken, bracht ik aan de buitenkant van mijn oogleden de Catrice Velvet Matt Eyeshadow in de tint ‘040 All Burgundy’  aan, in een soort ‘cat eye’-vorm.
Stap 3: Mijn ogen maak ik af met een laagje Bourjois 1 Seconde Volume Mascara en de Essence Liquid Ink eyeliner.
Stap 4: Tijd om mijn huid een oppepper te geven! Op mijn wallen en neus breng ik de Catrice Photo Finish Foundation aan (mijn favoriet!). Deze matteer ik vervolgens een beetje met de Catrice Colour Correcting Mattifying Powder.
Stap 5: Om mijn wangen die healthy glow te geven breng ik de peachkleurige Catrice Defining Blush aan (‘Love and Peach’) en de Essence Sooo Glow Cream To Powder highligther aan.
Stap 6: Mijn look maak ik af met de Bourjois Rouge Edition Lipstick in de tint ‘Rouge Podium’. Seriously. Mijn nieuwe favoriet!

Wat vinden jullie van deze budget look?

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.