Home Geen categorie Celebs in Guinness Book of World Records 2015

Celebs in Guinness Book of World Records 2015

Het is sterren als Shakira en Katy Perry gelukt om nieuwe records te vestigen. Check hier welke records nu op hun naam staan.

Shakira sleepte het record voor de meeste likes op Facebook in de wacht. In juli bereikte de zangeres 100 miljoen(!) likes op Facebook. Op dit moment heeft ze zelfs al meer dan 103 miljoen vind-ik-leuks and still counting.

De Colombiaanse zangeres mag dan de regerende queen zijn op Facebook, ze heeft niet de meeste followers op Twitter. Katy Perry staat daar namelijk op nummer 1 met ruim 52 miljoen volgers.

De populaire boyband One Direction mag zichzelf ook een schouderklopje geven. De albums Midnight Memories, Up All Night en Take me Home kwamen allemaal binnen op nummer 1 van de Bilboard hitlijst. 1D is de eerste act ooit die het voor elkaar kreeg om met drie albums op nummer 1 te staan.

De opvallende Miley Cyrus mag natuurlijk niet achterblijven, ook haar is het gelukt om een plekje in het Guinness Book of World Records te bemachtigen. De zangeres is de meest gezochte popster op het internet, ever!

(Bron foto: Just Jared)

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.