Home Geen categorie Hup Holland Hup!

Hup Holland Hup!

Net als de leeuw, laten we jou ook niet in je hempie staan! We willen toch allemaal het Nederlands elftal aanmoedigen in een passende outfit? In oranje, rood, wit of blauw zit je helemaal goed! Pamela plant de leukste fashionable WK outfits voor de eerste wedstrijden al voor je in. Lees snel verder!

13 juni: Spanje – Nederland

Totally orange! De bekende Supertrash WK dress, clutch en high heels. De perfecte match om te dragen tijdens deze super spannende voetbalmatch

18 juni: Australië – Nederland

Rood, wit en blauw, de kleuren van ons kikkerlandje. Tijdens het WK voetbal willen we er maar al te graag in gespot worden, toch girls? Klik op de afbeeldingen en shop de look!

23 juni: Nederland – Chili

Kun jij niet kiezen? Maak er een feestje van en mix en match de typisch Hollandse kleuren met elkaar. Alles mag tijdens het WK


Wist je trouwens dat Fashionista samen met ModeMusthaves een speciaal WK it-shirt heeft gemaakt om ons Nederlands elftal toe te juichen? Als je Fashionista 6 in de winkel of online koopt krijg je er een ModeMusthaves.com WK shirt bij, dit samen voor €6,95 ipv €28,90. Cool toch? Vanaf 28 mei ligt de Fashionista met het WK-shirt in de winkel!

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.