Home Geen categorie Wow: Justin Bieber geeft Taylor Swift serieuze steek op Instagram

Wow: Justin Bieber geeft Taylor Swift serieuze steek op Instagram

Kunnen we niet allemaal gewoon lief zijn voor elkaar, jongens?

Justin Bieber
Foto: Instagram @justinbieber

Sinds heel het gedoe met haar beste vriendin Selena Gomez, zijn Taylor Swift en Justin Bieber niet meteen de beste vrienden. En dat zullen ze waarschijnlijk ook niet meer worden, nu Biebs de blonde zangeres openlijk onderuit heeft gehaald op z’n Instagram. Kunnen we niet allemaal gewoon lief zijn voor elkaar, jongens?

Drama tussen Kanye en Tay

Wie het nieuws uit Hollywood zo’n beetje volgt, weet dat er al een tijdje ruzie is tussen Taylor Swift en Kanye West. Om een lang verhaal kort te maken: Kanye rapt in z’n single ‘Famous’ over hoe hij Taylor beroemd heeft gemaakt, zij zegt beledigd te zijn, hij beweert dat hij haar op voorhand had laten weten dat hij dat zou zeggen. De vete kwam een twee weken geleden helemaal tot uitbarsting door een Snapchatvideo van Kim Kardashian herself, waarmee ze bewees dat Tay de hele tijd had gelogen en ze wél wist dat die zin in de song voorkwam. Heel de wereld leek zich in twee kampen te verdelen: #teamTay en #teamKanye. En Justin Bieber, die maakte zonet met één Instagramfoto duidelijk tot welk team hij behoort. Een hint: het is niet dat van de Taylor.

Op de foto zie je Justin facetimen met Kanye West, maar dat is nog niet alles. In de caption schrijft de ‘Cold Water’-zanger letterlijk ‘Taylor swift what up’, een nogal uitdagende uitdrukking in het Engels. Hmm, als Biebs nog hoopt op een nieuw hoofdstuk voor Jelena, lijkt het ons niet zo slim Selena’s bestie aan te vallen. Maar hé, wie zijn wij?

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.