Home Geen categorie Met deze tips slaap jij als een roos!

Met deze tips slaap jij als een roos!

Tel jij de hele nacht schaapjes en heb je moeite om in slaap te komen? Volgens Anna Nooshin is slaap super important: “Slaap voldoende. Minimaal zeven tot maximaal negen uur is prima. Je houdt zo ook minder vocht vast en je zult zien wat voor verschil het maakt voor je huid.” Nou met deze tips slaap jij vast als een roos!

1. Ga op vaste tijden naar bed!
We weten dat er vanavond een superleuke film op tv komt, maar probeer alsnog op een vaste tijd naar bed te gaan en ‘s ochtends weer op een vaste tijd wakker te worden. Hierdoor went jouw lichaam aan dit ritme en kun je beter slapen!

2. Keep it Cool
Je slaapt het beste in een koele omgeving, dus zet NOOIT de verwarming aan als je net je oogjes dicht wilt doen!

3. Drink geen liters water voordat je gaat slapen!
Beetje obvious, maar sooooo true! Een kopje kruidenthee doet wél wonderen om in slaap te komen. Moet je het wel bij één kopje houden natuurlijk!

4. NO PHONES
Minimaal een uur voordat je gaat slapen, leg jij je telefoon, iPad, laptop etc. weg. Doordat jij nog de leukste Instagram pagina’s aan het bekijken bent, denkt jouw lichaam dat je wakker wordt in plaats van dat je toch echt zo wilt gaan slapen!

5. Neem een warm bad
Niks maakt je slaperiger dan een warm bad! Laat een bad vollopen, doe er heerlijk badschuim in (bijvoorbeeld met een lavendelgeur) en relax!

Wil je meer gezonde tips? De Fashionista Feel Good Guide staat helemaal in het teken van health: nu te koop voor maar 4,95!

(bron: Instagram)

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.