Home Geen categorie ‘Pimp je Pa’-verkiezing

‘Pimp je Pa’-verkiezing

Heeft jouw leuke, lieve vader geen greintje modegevoel? Combineert hij nog steeds doodleuk witte sokken met een korte broek? Geef hem dan nu op voor de Specsavers ‘Pimp je Pa’-verkiezing.

Jouw vader kun je gewoon uittekenen in zijn suffe bril en foute spijkerbroek met ielig smalle pijpen. Argh! Het doet pijn aan je stylish modehart. Geef hem nu op voor de Specsavers ‘Pimp je Pa’-verkiezing en maak kans op een volledige make-over voor je vader én voor jezelf! Van het winnende vader/dochterkoppel wordt een professionele fotoreportage gemaakt die gepubliceerd zal worden in… Fashionista.

JA! Waar kan ik mijn pa opgeven?
Ga naar Specsavers.nl/pimpjepa en geef je a-modische pa meteen op. Plaats een foto van ‘m en leg uit waarom hij een make-over nodig heeft. De jury (hoofdredacteur Lydian Coppus, een Specsavers stylist en het ontwerpduo Spijkers en Spijkers) kiest een winnaar. De verkiezing loopt van 17 oktober t/m 9 november 2012.

Wat kan ik winnen?
De eerste prijs een is volledig verzorgde make-over, inclusief kleding voor vader en dochter ter waarde van €1000 en bijbehorende fotoshoot. De 2de en 3de prijs zijn een H&M-bon ter waarde van respectievelijk €100 en €50. Daarnaast maken alle deelnemende dochters (that could be you!) elke week kans op een exlusieve shirt dress van Spijkers en Spijkers, door alvast zelf de foto van hun vader te ‘pimpen’ en zo stemmen te vergaren via Facebook. Kijk voor alle voorwaarden op Specsavers.nl/pimpjepa.

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.